Balanç 2019


Abans d'acabar l'any ens agradaria fer balanç del 2019. 

A nivell esportiu


-Presentació de 3 equips a la Lliga d'escacs 2019. Dos equips a la 3a provincial i un equip a la Lliga sub12

-6 jugadors tossencs van participar en el campionat per edats de Girona.



-Tossa de Mar va participar en el circuit d'actius de Girona

-Participació en la Minicopa de Girona


Últimes notícies 

Per a la pròxima temporada només presentem un equip a la 2a provincial. No presentem equip sub12, ja que no tenim els jugadors suficients per fer equip.  

En ple període de renovacions volem donar les gràcies a tots els jugadors per seguir un any més amb nosaltres, especialment a en Lluc i en Santino que tenien alguns dubtes en la seva continuació. En Gabriel ha decidit tornar a jugar a escacs: benvingut! 
No segueixen en Lucas i l'Alex. 
Nou fitxatge: en Jose. Amb el fitxatge d'en Jose, l'equip dona un salt de qualitat. 


Properes competicions

Els Peons de Tossa prendran part en les següents competicions: 




Col·laboració Ajuntament de Tossa de Mar

Volem donar les gràcies un cop més a l'ajuntament de Tossa de Mar per col·laborar amb els escacs i facilitar-nos taulers i peces de fusta i un escac mural. També agrair l'espai que ens faciliten en el casal de joves.

Classes

El club seguirà donant classes d'escacs els dissabtes al matí al casal de joves. Les classes seran dutes a terme per en Jordi, en Jose i l'Estanis. Felicitar a en Jordique enguany va obtenir la insígnia d'or de la Federació Catalana d'Escacs. En Jordi, té molta experiència en l'ensenyança dels escacs i és organitzador internacional per la FIDE. Destacar també, que l'Estanis ha obtingut el títol d'àrbitre català d'escacs. 

DiverTossa 

Per primera vegada els Peons de Tossa participaran en el DiverTossa que se celebrarà el 2, 3 i 4 de Gener de 16 a 20 al pavelló municipal. Tothom qui vulgui venir a jugar a escacs serà benvingut. 

Loteria 

La loteria del Peons de Tossa, C.E ha tocat cinc euros per euro jugat. El nostre número 37.389 coincideix amb la terminació del segon premi. Tots aquells que vulguin cobrar s'han de dirigir a l'administració de loteria de Tossa de Mar. Gràcies per col·laborar amb nosaltres i enhorabona pel premi. 

Sense més, desitjar molt bones festes i un Feliç Any Nou a tothom!
Salut i escacs!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”