Actiu Tossa de Mar 2 de Juny


El diumenge 2 de Juny  els Peons de Tossa, C.E va organitzar una prova del circuit d'actius de la província de Girona a la Nau de Tossa de Mar. 
El nostre club, de recent creació, era la primera vegada que celebrava un actiu. Fins a 55 escaquistes van jugar un total de 8 rondes a 10 minuts més 3 segons d'increment. El torneig és vàlid per ELO català i ELO internacional. 



El campió de l'actiu va ser el mestre català Guillem Salagran del Gerunda C,E. amb 6,5 punts de 8 i amb el millor desempat. El segon classificat Luis Antonio Terry de l'Olot C,E també amb 6,5 punts de 8 i el tercer classificat en Josep Garcia del Sant Adrià C,E (Tossenc d'adopció) també amb 6,5 punts de 8.

                             El campió, Guillem Salagran, del Gerunda C,E. reben el premi a mans d'en Ricard Neras,                                                                                             representant l'ajuntament de Tossa de Mar.

El segon classificat en Luis Antonio Terry de L'Olot C,E.

El tercer classificat en Josep Garcia, amb una gran actuació del Sant Adrià C,E. En Jose és tossenc 
d'adopció i ens ajuda fent de delegat i mestre dels Peons de Tossa. Enhorabona i gràcies per tot. 


Es poden veure els resultats i classificacions en el següent enllaç: http://chess-results.com/Tnr443436.aspx?lan=2 

Fins a 8 jugadors tossencs van participar en l'actiu: Tobías Audet, Laia Carrasco, Santino Audet, Jan Ribas, Pol Ribas, Jonas Izquierdo, Alexander Reyes i Jordi Parayre. En Tobías es va emportar el premi al jugador més valent (premi otorgat al jugador més petit del torneig). No tenim foto d'en Tobias, ja que va recollir el premi com un llamp i no ens va donar temps. I en Jordi Parayre amb 4,5 punts de 8 va ser el millor jugador local. 

                            Jordi Parayre amb 4,5 punts de 8 millor jugador local. 


Agrair a l'Ajuntament de Tossa de Mar, per facilitar-nos l'espai. Agrair a en Ricard Neras, regidor de l'ajuntament de Tossa de Mar, per fer acte de presència i entregar els premis del torneig. Agrair a l'àrbitre del torneig, Daniel Gomez, per garantir que la competició és desenvolupes correctament. Agrair l'Albert Badosa, delegat Territorial de la FCE pel seu bon tarannà i per facilitar-nos material. Agrair als companys dels Peons de Tossa que ens van ajudar a muntar i desmuntar la sala. 

Fins la propera, salut i escacs!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”

Celebració dels 5 anys ! últimes notícies...