Ronda 7. Primera victòria dels Peons de Tossa, C.E


Palafrugell B 1 - Tossa 3

Ens llevàvem ben d'hora per anar a Palafrugell. Ens sentíem motivats, ja que últimament estem agafant més el ritme i les coses ens surten millor. A les 9 ja havíem localitzat la sala de joc, i hem anat a esmorzar. 

A la taula 1 l'Estanis amb negres ha fet una obertura "rara però sòlida", l'adversari ha decidit canviar-ho tot. Abans del mig joc l'Estanis guanyava un peó que el seu rival ha sabut recuperar-l'ho. El final de la partida ha estat un alfil negre i cinc peons per cada jugador. En entrar al final diria que negres estaven amb avantatge, però amb alguna imprecisió ha perdut 1 a 0 



A la taula 2 l'Alexander amb blanques estava molt motivat, últimament és el que més puntua. I segurament el senyor esmorzar que s'ha fet l'hi ha donat molta energia. L'adversari no ha estat atent a l'obertura i ha aconseguit fer un escac i mat en 14 jugades. Ha guanyat 0 a 1, enhorabona!

En la taula 3 en Sergi amb negres s'ha decantat per una obertura siciliana. Aquest cop l'avantatge que ha aconseguit en el mig joc li ha donat profit i amb solidesa ha sabut arribar al final amb avantatge decisiva. Ha guanyat 0 a 1, enhorabona.



En la taula 4 en Lluc amb blanques ha guanyat un peó a l'obertura i ha anat millorant les seves peces fins que ha arribat a un final còmode per sumar la seva primera victòria. Ha guanyat 0 a 1, enhorabona.



L'última ronda de la fase regular de la lliga ens ha portat a la primera victòria del nostre club, enhorabona nois. Per ser el primer any que competiu ho esteu fent molt bé, i el millor de tot, sigui perdre o guanyar és passar una bona estona amb vosaltres, que sou collonuts.

Ens falten dues jornades més que decidiran en quin lloc quedem en la 3a provincial de Girona, estem a l'espera de saber contrincants. 

La setmana vinent més.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”