domingo, 18 de marzo de 2018

Acabem la lliga en 13è lloc de 16 en la 3a Provincial de Girona


Atzucac B - 1 Peons de Tossa 3

Últim diumenge de competició de la Lliga Catalana 2018. Ens llevem ben d'hora per anar a Figueres a jugar l'Atzucac, els jugadors del centre penitenciari de Puig de can Basses. 

Ens venia molt de gust d'anar i estàvem encuriosits per saber com seria l'experiència, aquesta ha estat molt enriquidora. Felicitar a l'Elias, que gestiona els dos equips de l'Atzucac, per la gran tasca que fa.En la taula 1 l'Estanis amb blanques ha optat per una obertura italiana, i el seu adversari ha volgut sacrificar un alfil per obtenir una posició d'atac que al final no ha donat els seus fruits. Ha aconseguit posar una torre en la fila 7 recolzada per una dama amb una posició molt favorable. Ha guanyat 0 a 1

En la taula 2 l'Alexander amb negres ha fet una obertura sòlida i ha guanyat material en el mig joc. Sabia que si no s'enrocava, no el portaríem de camí cap a casa, i ho ha fet a la jugada 26. Així tot, amb posició de clara avantatge a fet escac i mat. Ha guanyat 0 a 1En la taula 3 en Sergi amb blanques ha jugat sòlid i ha posicionat molt bé les seves peces, així i tot ha perdut la dama que després ha pogut recuperar amb precisió. Ha aconseguit una posició molt favorable, ha guanyat 0 a 1.

En la taula 4 en Lluc amb negres no ha desplegat un gran joc, a l'obertura ha perdut una torre i no ha pogut fer res per guanyar avantatge. El seu adversari ha jugat molt bé. Ha perdut 1 a 0Aquesta és la nostra tercera victòria consecutiva, i sembla que cada vegada estem millor. Llàstima que ara se'ns acaba la lliga. Acabem en el lloc 13è de 16 equips en la nostra primera temporada. L'objectiu era agafar experiència i gaudir dels escacs, i sens dubte ho hem aconseguit. Donar les gràcies a tots els jugadors dels Peons de Tossa i en especial a en Jordi, Jose i Joan pels seus consells escaquístics. Donar les gràcies al Bar Bocatas, la nostra seu social.  

Vàrem fundar el club ara fa cinc mesos i estem molt contents de com s'està desenvolupant, el club creix amb nombre de socis i federats. L'any que ve esperem tenir un segon equip i un equip sub-12 per a la Lliga catalana. Treballarem per aconseguir-ho
No hay comentarios:

Publicar un comentario