domingo, 18 de febrero de 2018

Lliga Catalana Ronda 5. Caldenc B- TossaAvui tocava visitar Caldes de Malavella, a les 9:05 ja estàvem al centre del poble esmorzant. Haurà anat bé l'esmorzar perquè hem aconseguit el primer empat de la nostra curta història, i molt a prop de la nostra primera victòria. 
El local de joc era ampli i agradable.
A la taula 1 l'Estanis amb negres ha començat a atacar just quan el seu adversari s'ha enrocat. Aquest més preocupat per defendre que atacar no ha pogut fer res amb el seu flanc de rei. Ha guanyat 0 a 1

A la taula 2 en Sergi  amb blanques el seu adversari ha optat per una obertura francesa, dintre de les primeres jugades ha perdut una peça que ha recuperat després. També ha perdut la dama però la poguda recuperar. Al final de la partida, la tenia guanyada, però no ha pogut calcular bé un final rebuscat. Ha perdut 1 a 0En la taula 3 l'Alexander amb negres ha fet una obertura un pèl rara, obrint molt la seva posició, així i tot, ha guanyat un peó. Posteriorment el seu adversari s'ha deixat una peça i ha trobat la manera de fer un escac i mat. La seva primera victòria 0 a 1, enhorabona!
En la taula 4 la Laia amb blanques  ha fet una obertura espanyola i s'ha enrocat ràpidament. En el mig joc a perdut una peça i l'adversari (un noi de la seva edat) ha aconseguit fer-l'hi un escac i mat. Ha perdut 1 a 0


Caldenc- B 2 Tossa 2


La setmana vinent ens visitarà el Santa Eugènia D, el delegat no podrà assistir però en Jonàs jugarà la primera partida en competició. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario