Lliga Cat. Ronda 6. Tossa - Santa Eugènia D



Feia dies que plovia però aquest diumenge ha aparegut un sol radiant, donant energia a l'equip local. Avui teníem l'absència del president, una figura de confiança en l'equip, degut això en Sergi ha hagut d'exercir de delegat en el matx.



En la taula 1 amb blanques : Tenim l'anhelat debut d'en Jonas, el seu rival era una dona veterana amb 9 anys d'experiència respecte a la curta carrera del nostre jugador. Prematurament Jonas perd l'alfil blanc i la partida ha anat decaient. Ha perdut 0-1.

En la taula 2 en Lluc que jugava amb negres, se sentia còmode respecte el rival, així ha quedat demostrat al principi guanyant un cavall. La partida ha estat renyida amb una intensa batalla de torres, però el final de peons afavoria al rival. Ha perdut 0-1.

En la taula 3 l'Alexander amb blanques, estava amb confiança: se sentia fort i segur amb el seu joc (última partida guanyada). Ha dominant part de la partida, així i tot l'adversari ha pogut remuntar i inclús guanyar la partida, però no ha estat així i Alexander amb precisió ha guanyat 1-0


En la taula 4 en Sergi amb negres tenia moltes ganes de sumar el seu punt, jugava avui a la taula 4. En Sergi ha optat per una obertura semioberta, la Siciliana. Només començar ha tancat l'alfil de l'adversari i poc després també un cavall. Després d'això la partida ha estat còmoda per en Sergi. Ha guanyat 1-0
El seu primer punt, enhorabona per la victòria. 


Tossa 2 - Santa Eugènia D 2

Segon empat consecutiu del Tossa, comença a notar-se les masterclass dels nostres referents escaquístics tossencs: en Jordi, en Joan i Jose. Moltes gràcies a ells per ajudar-nos a revisar les nostres partides i donar-nos consells. I moltes gràcies a en Jonas, que fa que el seu bar, Bar Bocatas, sigui la nostra seu social i disfrutem del bon clima del local i les seves meravelloses hamburgueses.

Setmana vinent anem a Palafrugell amb moltes ganes de competir de valent. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”