Guanyem al Lloret!

Perdoneu que tenim el blog una mica oblidat. Fem una petitat actualització de les últimes novetats. 

                                5 de Febrer, Lloret Tossa. Primer derbi de la selva marítima entre els dos clubs

Vam començar l’any estant al DiverTossa, jugant a escacs amb qualsevol persona que venia a visitar-nos en un meravellós espai de la platja gran de la vila. 

El 15 de gener vam disputar la Copa de Girona a Olot, competició que ens sol anar bé, aquest any, però ens vam quedar a 1,5 punts de la segona posició i de classificar per la final catalana. Vam acabar en posició 21 de 44 equips, destacant el paper de la super Tere amb 6,5 de 8.

Pel que fa a Campionat de Catalunya Individual d’edats de Girona, Els Peons de Tossa van sol·licitar ser la seu i vam realitzar quatre jornades. Donar les gràcies a tots/es que ens van ajudar amb l’organització i a l’Ajuntament de Tossa de Mar per cedir-nos l’espai.  Destacar la presència de 8 tossencs/ques en aquest campionat. Ho estan fent tots/es molt bé!

Ja hem realitzat tres jornades de lliga i portem dos punts. Vam començar en la ronda 1 visitant al Palafrugell, on vam perdre per un estrepitós 8 a 0. En aquella ocasió vam portar 4 vacants, no ens va ser possible fer equip.

En la ronda 2 ens va visitar el Gerunda D i vam aconseguir guanyar 5 a 3. I l’última ronda ens vam desplaçar a Lloret, on ens esperava un equip amb més d’ELO en tots els taulers. Però, vam guanyar el matx 3,5 a 4,5.

Aquest diumenge anirem a Blanes, esperem gaudir de les 64 caselles. 

Fins la propera, salut i escacs!  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”