Torneig a Figueres dels nostres joves.


El dia 14 d'abril va començar el torneig  VI Obert Calculin de Promoció d'escacs (grup vermell a Figueres). El torneig va finalitzar el 5 de maig després de disputar-se 7 rondes. 


Tres dels nostres joves van participar-hi. La Laia, l'Ismael i en Gabriel. 




En el següent enllaç es poden veure les classificacions finals: 

http://chess-results.com/tnr341685.aspx?lan=2

La Laia va aconseguir la seva primera victòria de la temporada, sembla que, poc a poc, van sortint les coses. No contenta guanyant una partida, va guanyar dues més. Va acabar el torneig amb 3 punts de 7. Enhorabona Laia!





L'Ismael, el més petit dels tres, va aconseguir guanyar dues partides i fer unes taules. Poc a poc va millorant, va acabar el torneig amb 2,5 punts de 7.




En Gabriel va disputar el seu primer torneig, i per ser la seva primera vegada ho va fer molt bé. Ell de petit ja havia jugat. Va acabar guanyant dues partides i va fer unes taules. Va acabar amb 2,5 punts de 7.  





Donar les gràcies a l'Anna, la mare de la Laia, per portar-los a Figueres i ocupar-se molt bé d'ells. Els tres s'ho van passar molt bé i van gaudir jugant. Felicitar a la bona organització del torneig. Els nens van estar molt contents amb les medalles i les bosses de premis, un encert. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”

Celebració dels 5 anys ! últimes notícies...