Campionat de Catalunya per edats a Lloret (Octubre 20)

Crònica: Jose Garcia (delegat i entrenador)

El passat mes d´octubre es va disputar el campionat de Catalunya per equips per edats, és la segona participació dels Peons de Tossa, C.E en aquest campionat. 

La primera va ser-hi l´any 2018, com a seu,Tossa de Mar.




L´esdeveniment es va disputar a Lloret de Mar. La proximitat de la seva celebració ens va animar a presentar un equip pel grup sub-14.

Vam disputar sis rondes. Dos el dissabte, dos el diumenge i dos el dilluns, aprofitant que era festiu (12 d'octubre). La primera ronda ens va tocar descansar. El descans atorga un punt i a conseqüència d´això les següents rondes vam tenir rivals molt durs.

A aquesta categoria ja juguen nens que ho fan molt bé i amb uns ELOS molt alts. Esportivament no vam tenir èxit, però participar en aquests campionats sempre suma, en experiència i aprenentatge, a més del tracte social, fas amics i coneixes jugadors de tota Catalunya. 

Ens ho vam passar molt bé i vam gaudir d´un gran campionat. 

La Laia, la Tamila, la Kamila, el Gabriel, el Santino i el Tobías, el més jovenet, que encara hauria de participar en el sub12, van ser els integrants del nostre equip. Van fer partides bones i no tan bones. Felicitats a tots per la vostra dedicació. 






Jo vaig fer de delegat, i vaig gaudir com un nen petit d'un gran ambient d´escacs.

Gràcies a l´Anna, que va venir totes les rondes, a la Liana, a la Diana i a l´Ariel, que van venir a portar els fills i a donar el seu suport. 

També agrair a l´Ajuntament de Tossa de Mar per la seva col·laboració. 

Salut, ara més que mai, i escacs. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”