Campionat de Catalunya d'edats per equips. Tossa de Mar, Oct18


Qui ens ho havia de dir que en menys d'un any de creació del club tindríem un equip sub12 jugant el Campionat de Catalunya d'edats per equips i que a sobre seria a Tossa de Mar. 

Record històric amb 120 equips inscrits d'arreu de Catalunya!





El campionat es va celebrar a l'hotel Don Juan i a la sala de la Nau per a la categoria sub18  durant el 12 d'Octubre al 14 d'Octubre. 




Els valents de Tossa amb molt poca experiència en competició van fer front a un total de 24 partides en 6 rondes. Des del club volem donar les gràcies a Santino, Gabriel, Laia, Ismael (sub10) i Tobías (sub8) per viure la competició amb il·lusió i amb ganes de millorar. Fer extensiva les gràcies als pares que van viure el campionat amb la mateixa il·lusió que els seus fills.




23 partides perdudes i 1 partida guanyada. Només va ser una, però aquesta ens va fer gaudir com si haguéssim quedat campions, de fet amb l'actitud que van tenir, ja van ser uns autèntics campions. Felicitar a Santino i Gabriel que estaven en els primers taulells i jugaven amb nens de més experiència, moltes partides van fer una bona apertura però no van poder mantenir l'equilibri. Felicitar a l'Ismael (sub10) i Tobías (sub8) que van haver de jugar amb jugadors més grans, però mai van perdre el somriure. Felicitar especialment a Tobías que no volia jugar el campionat, ja que havia d'apuntar, i va superar les seves pors per ajudar a l'equip. Felicitar a la Laia que no va defallir en les derrotes i va aconseguir fer un escac i mat en l'última partida que jugava, clar que sí senyoreta, nosaltres també sabem donar escac i mat! 










El més important l'experiència viscuda!

Seguim donant les gràcies, aquest cop al delegat de l'equip, que viu les partides amb una passió especial i la va saber transmetre als jugadors. En Jose sempre està content i amb moltes ganes d'ajudar. Moltes gràcies company!




No voldríem oblidar a ningú:  donem les gràcies a l'Anna i l'Ariel per ajudar en la logística del torneig, a en Vicenç de TV Tossa per cobrir l'esdeveniment, als regidors tossencs per estar en l'entrega de premis i a l'ajuntament per ajudar-nos amb la sala de la Nau. Als membres de la federació d'escacs pel seu bon tarannà i per la feina realitzada, en especial a la Cristina per la seva professionalitat i simpatia. Gràcies al president de la FCE, per la seva proximitat, amabilitat i per fer l'entrevista amb TV Tossa. 

Hem gaudit molt i esperem repetir-ne en pròximes edicions. 

Salut i escacs!





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”