Celebració dels 5 anys ! últimes notícies...

Perdoneu que tenim el blog una mica abandonat, tot i així, ens mantenim actius!

Aprofitem aquesta entrada per escriure sobre els últims aconteixements dels Peons de Tossa Club d'Escacs. 


El dia 19 de març, una vegada acabada la lliga, vam fer un dinar amb tota la família dels Peons de Tossa per celebrar els 5 anys d'història. Gràcies Anna i Quico per ajudar-nos a tirar-ho endavant, i a tota la família per assistir i passar un dia meravellós. Als companys de la Junta agrair-los la feina feta. 

Aquest mateix 19 de març vam acabar la lliga i estem molt contents de la 4a posició. Enguany a la 1a provincial de Girona, jugaven 8 jugadors (l'any anterior amb la pandèmia eren 6 jugadors) i ens feia pensar que ens podria costar mantenir la categoria. 


Aquesta lliga hem aconseguit dues fites: guanyar tots els partits quan ho hem fet de local, i guanyar al líder de la competició que només ha perdut un matx. Donar les gràcies a tots/es el jugadors/es per l'esforç de la competició i també volem agrair a l'ajuntament per deixar-nos el meravellós espai de la Nau que ens ha donat tanta motivació. 



També volem agrair a l'ajuntament i a en Jaume, que ens han permés tenir un espai a l'Ateneu cultural del poble, cosa que ens feia molta falta. Moltes gràcies per tenir-nos en compte. 



I seguim organitzant esdeveniments: formarem part del Campionat d'Actius de Girona memorial Albert Badosa. Tossa de Mar serà seu el 2 de setembre de 2023. Anirem informant. 

Al setembre de 2021 vam organitzar el primer vila de Tossa, vam reunir en aquella ocasió a 74 participants d'arreu de Catalunya, alguns jugadors francesos i d'Andorra. En alguna ocasió ens han preguntat si tornaríem a fer un altre cop el Vila de Tossa i enguany podem anunciar que celebrarem el segon Vila de Tossa que serà de 6 rondes els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre.  Aviat tindrem les bases del torneig. 

També anunciem que estem treballant en la nostra pàgina web i esperem fer-la operativa a l'estiu. 

Fins la propera, 
salut i escacs! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”