Ronda 6 perdem opcions d'estar al capdavant

Crònica Estanis Plantada

Un altre diumenge d'escacs a Tossa de Mar, aquesta vegada jugàvem contra el líder. 

Peons de Tossa 2 - Tordera B 4




Aquesta vegada s'ha complert la "llei de l'ELO". Els jugadors més forts en ELO han guanyat les seves partides. Nosaltres guanyem en el tauler 1 i 2 i ells guanyen en la resta de taulers. 

He estat el primer a acabar en el tauler 3 amb no gaire bones sensacions després de guanyar un peó en l'apertura i fer un error important en el meu càlcul en la jugada 8. Partida fàcil pel meu adversari que amb sentit comú ha aprofitat el meu error. 



En el tauler 5 en Jonas ha estat el segon a acabar. Ha perdut peça i l'ha partida se li ha complicat. 



En el tauler 6 en Lluc ha fet una partida molt seriosa. Llàstima que ha entregat la qualitat sense contrapartida. Cada setmana que passa està jugant millor. Amb la seva derrota ens posàvem 0 a 3. 



En el tauler 1 en Jose ha jugat contra un gran adversari. Ha sabut materialitzar l'avantatge i ha jugat molt sòlid. Gràcies Jose per venir de Barcelona només a jugar la partida. La seva victòria ha posat el matx 1 a 3



En el tauler 2 en Jordi posava el marcador en un ajustat 2 a 3. Ha vist una continuació d'escac i mat en 8 jugades. Sí senyor!


En el tauler 4 en Sergi (molt pendent de les càmeres) estava cridat a ser una vegada més el protagonista de la jornada on la seva victòria ens hagués donat un empat en el matx. Aquesta vegada no ha pogut ser. Molt bona feina Sergi! 


La secció "esmorza amb nosaltres" està tenint molt d'èxit, els adversaris ho agraeixen i compartim una estona abans de la partida. També tenim una màquina de cafè que ens acaba de despertar per poder afrontar les partides. 


La setmana que ve derbi selvatà, ens desplacem a Blanes. Nosaltres anem quarts i ells van cinquens. 

Fins aviat, salut i escacs! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”