Ronda 4 Lliga Catalana - 1a derrota

Crònica: Estanis Plantada

Ahir diumenge vam disputar la ronda 4 de la Lliga Catalana, anàvem amb moltes ganes després d'haver descansat la setmana passada a causa d'una vacant en el nostre grup. 

Peons de Tossa 1,5 - Guixolenc B 4,5




Primera derrota de la temporada amb els nostres veïns de Sant Feliu de Guíxols. Primera victòria de la temporada per a ells. Enhorabona nois! Vam trobar a faltar en Jordi, que no va poder estar-hi. Agrair a la Laia que va venir a jugar i va deixar d'anar a una cursa. Gràcies Laia i Anna. Victòria d'en Jose en el tauler 1 i taules de l'Estanis en el tauler 2. En Sergi va donar molta guerra, com sempre, i en Jonas tenia bona posició. En Lluc era la primera partida en molts mesos i va jugar contra l'experimentat Manel Romera. 











Donar les gràcies a en Jonas que ens va convidar un pica-pica al fabulós Bar Bocatas a l'acabament de la ronda, la millor seu social que podriem tenir. 

D'altra banda, els jugadors tossencs que disputaven el Campionat Individual d'Edats van acabar el torneig el dissabte a Fornells de la Selva amb la ronda 7 i 8. Torneig difícil per a en Jan en el sub16 i per als debutants en el sub14 com la Laia, Gabriel i en Santino. Tobías va fer 4 de 8 en el sub 10. Veure resultats i classificació  
Agraïments i felicitacions als clubs organitzadors (Banyoles i Fornells) del Campionat Individual d'Edats per la gran tasca que van portar a terme.

Amb la primera derrota ens possem cinquens en la Lliga, però prometem que donarem guerra fins al final. Setmana que ve ens desplacem a Olot. Gràcies companys del Guixolenc per la bona estona que vam passar acabada la ronda. 

Fins aviat, salut i escacs! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”