Últimes notícies dels Peons de Tossa!

Fa més d'un mes des de l'última crònica dels Peons de Tossa, però els escacs no han parat. Estem satisfets de veure com els pobles veïns treballen amb la formació dels joves, i realitzen torneigs per a ells, com el cas de Sant Feliu de Guíxols i Blanes. Esperem aviat, juntament amb Lloret organitzar algun torneig per a joves! El dia 2 de Juny Tossa de Mar acollirà una prova dels actius de la Territorial de Girona. 
https://escacs.cat/index.php/publicacions/circulars/circulars-girona/26304-

Aquests han estat els fets més destacats de les últimes setmanes. 

Torneig a Sant Feliu de Guíxols

Nombrosa delegació de Tossencs que van participar al torneig de Sant Feliu de Guíxols. Enhorabona pel torneig. Parlo de memòria: en Tobías va quedar primer o segon del sub 10. En el sub12 van participar la Tamila, la Kamila, en Santino i la Laia, que va ser la primera de la classificació de la categoria. En el sub14 va participar en Jan. 


                                Torneig a Sant Feliu de Guíxols amb nombrosa participació de Tossencs. 

Calculin Groc a Llinars del Vallès

En Lucas (sub8) i la Laia (sub12) participen en el Calculin groc durant quatre dissabtes a Llinars del Vallès. Amb quatre partides disputades en Lucas porta 1,5 de 4 i la Laia 2 de 4. Es poden veure els resultats i classificacions: http://chess-results.com/tnr421276.aspx?lan=2

                                                  En Lucas abans d'una ronda en el Calculin de Llinars del Vallés. 


                                                   La Laia abans d'una ronda en el Calculin de Llinars del Vallés. 


Campionat Absolut de Catalunya. 

L'Estanis, aprofitant que era un campionat obert, va participar en el Campionat Absolut de Catalunya a Vilaseca durant la Setmana Santa. Fins a 8 partides en 5 dies. La representació gironina era de 4 jugadors, 3 del Gerunda i 1 dels Peons de Tossa.

L'experiència molt bona i positiva. Agrada jugar torneigs on tots els jugadors són més forts que un mateix. Un total  de 4 derrotes, 1 bye (punt sense jugar), 2 taules i 1 victòria. 

Agrair al meu company d'habitació la seva amabilitat en l'anàlisi de les partides i felicitar-l'ho pel seu premi de tram. 

                               Amb Pau Torras jugador del Montmelo C,E campió del Tram C amb 4 punts. 

Veure resultats i classificació: http://chess-results.com/tnr423115.aspx?lan=9


Competició escolar sub12 a Blanes. 

El mateix dia que es jugava la Copa Catalana es va celebrar un torneig escolar a Blanes. Fins a tres tossencs van formar part: Tobías, Santino i Laia. Tots tres van fer molt bon paper, i en Tobías va quedar primer del sub10. 

                                                                       Torneig escolar a la ciutat esportiva de Blanes 5 de Maig.  

Copa Catalunya

El dia 5 de Maig vam disputar la "forta" Copa Catalana a Vilobí. 

Gràcies al gran resultat que vam fer a Olot, al Gener del 2019, on vam quedar segons de la 3a provincial Gironina ens va classificar per la Copa. Enguany vam estar de sort que es va celebrar a Vilobí, a tocar de Tossa de Mar, tenint en compte que podia ser a qualsevol lloc de Catalunya. 

Aquesta vegada no estaven els dos Alexanders, ni l'Hondureny ni el Belga. Vam ser la Laia, en Pol, en Sergi, l'Estanis i en Jordi de primer taulell. Vam aconseguir tres empats, un d'ells contra el primer classificat. Vam aconseguir puntuar en tots els partits i vam quedar els 8 de 10 equips. 

Veure resultats i classificació: http://chess-results.com/tnr437325.aspx?lan=2

L'experiència de disputar la copa va ser molt bona i positiva. Destacar que en l'últim matx vam patir de valent amb els nens de Mollerusa (l'equip més petit de la competició amb un sub 8 i tres sub 10) per aconseguir un empat. Un gran futur els espera als simpàtics petits de Mollerusa!

En el vídeo realitzat per TV de Girona, on sortim els jugadors dels Peons de Tossa al començament.



Fins aviat, salut i escacs! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”