Fase final - passem eliminatòria.


Els campions de tots els grups de 3a provincial de tot Catalunya participen en la Fase final.
Avui, diumenge, ens tocava com a local en el Casal de joves contra el Cornella F, campió del seu grup. 



Tot i dormir una hora menys, ben d'hora estàvem al Casal esperant als nostres adversaris, es notava la tensió d'una eliminatòria, i com no, volíem seguir vius en la fase final.


Victòria dels Peons de Tossa per 3 a 1 !

Taulell 4: Sergi 1 a 0



En Sergi juga tranquil i segur. Amb en Jordi, encara no ha perdut cap partida en aquesta lliga Catalana. El seu adversari ha fet un sacrifici de peça, i en Sergi ha jugat molt bé fins al final. Enhorabona!

Taulell 3: Alexander 0 a 1



L'Alexander no ha quedat malament després d'una apertura francesa. Ha tingut la partida, ja que podia haver menjat una peça de l'adversari que s'ha empassat un peó enverinat. No ho ha vist! L'oponent ha avançat un peó passat, i l'Alexander no ha pogut fer res per aturar-l'ho.

Taulell 2: Estanis 1 a 0

Jugant amb negres, ha fet l'apertura Estanis. L'adversari no s'ha donat compte hi ha perdut un peó en la fase inicial, que ha pogut recuperar en una errada de l'Estanis, així i tot, la posició era favorable al tossenc. S'ha arribat a un final de torres on el seu rei ha quedat atrapat. Primera victòria del matí.  

Taulell 1: Jordi 1 a 0



En Jordi ha jugat com sap: tranquil i sòlid. A poc a poquet, ha anat millorant la seva posició. Bona estratègia d'en Jordi que ha aconseguit dos peons passats i l'adversari no ha pogut fer res per evitar-los. 

La setmana vinent el delegat està de vacances a Moscú i es perdrà la següent eliminatòria. Des d'aquestes línies, desitjo als companys que juguin amb seny i donin molta guerra !

Fins aviat, salut i escacs!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”