4a ronda, l'equip A segueix primer de la classificació!


Un diumenge més, una altra ronda de la lliga catalana, aquest cop com a locals. Dissabte ja teníem la sala preparada al Sot de les pomeres, al Casal de Joves. El delegat va portar pomes per tothom!








Els presents vam assistir un a dues victòries dels equips tossencs!  Els Peons de Tossa A va guanyar al segon classificat de la categoria per un ajustat 2,5 a 1,5 y augmenta la distància en la classificació general. Els Peons de Tossa B van guanyar al Dotze Castells B per 3 a 1, un equip, molt més superior en ELO. 

Peons de Tossa A

En Jordi és molt segur i ens aporta saviesa en el joc i un punt cada setmana. Aquest cop, guanya a un jove combatiu de 1926. L'Estanis no va escollir bé l'ordre de les seves jugades i perd la seva primera partida de la lliga catalana. L'equip el necessita bé al tram final de la lliga, val més que es posi les piles. L'Alexander amb molt bones idees es posa amb una clara avantatge, peça i dos peons de més, al final se li va fer llarga la partida i va poder firmar unes taules. En Sergi està en forma i va guanyar la seva partida amb autoritat. 

Peons de Tossa B

L'equip de Dotze Castells B va arribar 30 minuts tard a l'encontre i els nostres jugadors ja els estaven esperant. No sabíem si es presentarien. 
L'Alex amb blanques va guanyar a un 1780. Primera victòria contra un bon rival. En Jonas va haver de suar de valent, per emportar-se una valuosa victòria contra un rival de 1767. En Lluc va jugar una partida molt sòlida amb bones combinacions, al final, la tenia guanyada, però no ho va veure i va perdre. En Pol va combinar bé però es va quedar amb desavantatge, va tenir la sort de guanyar per temps. 



                                El Bobby Fisher hondureny, d'incògnit amb una clara avantatge va suar 
                                    la gota gorda per poder empatar el matx. La següent ens ha promès que
                                    s'aixecarà de la cadira per agafar aire i continuar amb els atacs mortals. 



La setmana vinent comença la lliga sub12, els nostres petits aniran a Sant Gregori. L'equip A visitarà Caldes de Malavella i l'equip B farà una excursió cap a Figueres. 

Molts ànims, salut i escacs!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”