LLiga Catalana, ronda 1.


20 de Gener 2019: ja ha tornat la Lliga Catalana, la senyora competició dels escacs catalans. Els pròxims diumenges ens desplaçarem per la província de Girona per gaudir de les 64 caselles. 

En la nostra segona participació presentem dos equips a 3a provincial: 

Peons de Tossa A. Ens vam desplaçar a Palafrugell per jugar contra el Palafrugell B que va presentar un equip de joves.


A priori, teníem un gran avantatge d'ELO però els joves van jugar molt bé, i no va resultar gens fàcil guanyar les partides. Felicitar al Palafrugell per apostar pels joves que de ben segur els hi donarà els seus fruits en el futur.

Jordi, Estanis, Alexander i Pol van guanyar les partides. 0 a 4. Primera victòria de la temporada. 

Peons de Tossa B. Es van desplaçar a Sant Gregori per jugar contra el Sant Gregori B. L'equip B és un equip amb poca experiència en la competició però van ressaltar que van gaudir molt de les seves partides. 

El Lluc va tenir la partida guanyada al final amb un avenç del peó que no va veure. De totes maneres, felicitar-los a tots i de ben segur que les victòries arribaran. 

Alex, Jonas, LLuc i Jan van perdre les partides. 4 a 0. Primera derrota de la temporada.

Pel que fa als nostres petits que estan disputant el Campionat de Catalunya per Edats, tenim que el Lucas, en la sub8 va guanyar les seves dues partides i es situa amb 2,5 de 4, que està molt bé en la seva primera participació. En la sub12 la Laia va perdre les seves partides, però amb 1,5 de 4 està en una bona posició. En Gabriel va guanyar 1 i va perdre 1 i se situa  en 1 de 4 (les dues primeres no va poder jugar). Falten dos dissabtes a Peralada per acabar la competició amb 4 rondes en joc, esperem que segueixin divertint-se del joc. 

La setmana vinent els dos equips de Tossa jugaran com a locals, al Casal de Joves, 2a planta. Ens visiten el Tordera C i l'Olot G. Tothom està convidat a venir-nos a veure. 

Fins aviat, salut i escacs. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”