Lliga Cat, ronda 2. Gran cap de setmana en resultats!


Començarem la crònica parlant dels nostres petits, que ahir a Peralada, en el tercer cap de setmana en joc, se'n van sortir prou bé. 




En el sub8: en Lucas va fer 1/2, l'Eric 1,5/2. Per ser el ser primer torneig ho estan fent molt bé els dos, a més recordar que són de primer any.  

En el sub10: en Tobías va fer 2/2. Llàstima que no va poder jugar la setmana passada. Ara està amb 3 de 4. Recordar també que és de primer any. 

En el sub12: la Laia 2/2, en Santino 2/2, i en Gabriel 2/2. En Santino i en Gabriel estan recuperant posicions després de perdre's un cap de setmana de joc. La Laia amb 3,5 és la primera noia sub12 de Girona i amb moltes possibilitats de quedar primera. 

Un total de 10,5 de 12. Felicitats a tots!

Avui diumenge, inauguràvem la Lliga Catalana com a locals. Els Peons de Tossa B, ha guanyat el matx per 4 a 0, ja que l'altre equip no s'ha pogut presentar per falta de jugadors. En el matx amistós en Sergi ha guanyat l'Alex i en Lluc ha guanyat a en Jan. 



Els Peons de Tossa A s'enfrontaven al Tordera C. Hem guanyat el matx per 4 a 0, repetim resultat de la setmana passada i ens posem en 1r lloc a la Lliga, tot i que, encara falten moltes jornades. 





En Pol ha jugat molt sòlid i aviat a trobat el camí de la victòria. Enhorabona! L'Alexander no ha jugat bé amb el desenvolupament de les peces i l'enroc, però ha fet un molt bon mat amb cavall i torre. L'Estanis ha jugat malament, tot el que explica als nens sobre el que no han de fer, ell ho ha fet. Ha jugat ràpid, no ha pres les millors decisions i s'ha deixat peça en la jugada 12. Així i tot, ha guanyat amb un fort atac al flanc de rei de l'adversari. En Jordi, ha perdut la qualitat (diferència de valor d'una torre amb una peça menor: cavall o alfil), però amb la seva experiència ha pogut guanyar en un final més o menys igualat. 

Setmana històrica amb 18,5 de 20 punts possibles. 

Des del club, en l'etapa de formació dels joves, no prioritzem els resultats, però sí aquests es donen estem molt contents. 

Setmana vinent, última jornada a Peralada, ànims als nostres petits! El Tossa A i el Tossa B aniran plegats a Santa Eugènia, on ens esperem equips molt combatius. 

Fins a la setmana que ve, 
salut i escacs!  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”

Celebració dels 5 anys ! últimes notícies...