Desembre 2018, últimes notícies


Fa dies que no publiquem res al nostre blog, però no parem. 

Molts dels nostres jugadors han renovat les seves llicències per al 2019, gràcies a tots. En Carles, en Julio i l'Ismael seran baixes per a la temporada vinent. 

Estem molt contents amb la incorporació de nous jugadors: Tamila, Kamila, Iker i Lucas, que mai fallen a les classes d'escacs els dijous i dissabtes. Benvinguts als Peons de Tossa!




Enguany tindrem 3 equips: 2 a tercera provincial i 1 a la lliga sub 12.

Molt contents amb la participació dels nostres petits a la Lliga sub 12. La Laia, Gabriel, Santino i Tobias segueixen amb moltes ganes després de disputar el campionat de Catalunya, al Gener els espera el campionat individual per edats i després la Lliga sub12. El club compta ara amb 8 jugadors sub12! 

Estem molt contents d'anunciar que Jordi Parayre (2065 ELO català), tossenc d'adopció,  jugarà de primer taulell al nostre equip A. Benvingut al club Jordi! 


                                             Jordi Vidal (Santa Eugènia) i Jordi Parayre participant als escacs a la Fresca (Agost 2018)


L'Estanis va disputar el Campionat Territorial Absolut de Girona, que es va celebrar a Banyoles del 30 de Setembre al 2 de Desembre, partides jugades diumenge al matí. L'Estanis va fer 4,5 punts de 9 i va quedar en la posició 39 de 81 jugadors. Sortia en la posició 57 del rànquing. Pels desempats no es va portar premi de tram. Felicitar a l'Alex Vidal de l'Olot que és el campió gironí amb 7,5 de 9. 

http://chess-results.com/tnr378865.aspx?lan=2&art=1&rd=9


                                              L'Estanis (segon per la dreta) jugant en la 8e ronda contra Judit Barat. 


Agrair a Jose Garcia (2188 ELO català), jugador del Sant Adrià,i tossenc d'adopció, per l'ajuda i els croissants en les classes dels dissabtes al matí. Dóna gust tenir un jugador de la seva experiència amb nosaltres que ens encoma la seva passió pels escacs. 

Anirem anunciant les novetats, 
salut i escacs! 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”