Resultats Campionat de Catalunya per edats


Tots els nostres joves es van apuntar per disputar el Campionat de Catalunya per edats que es va disputar a Girona, del 13 de Gener al 3 de febrer durant quatre dissabtes, era la primera vegada que competien.


L'Ismael al sub10 va disputar 8 partides. Va aconseguir dues victòries i dos empats. Va acabar amb 3 punts que està molt bé per ser la primera vegada que competeix. A poc a poc està millorant. 




La Laia a la sub12 també va disputar 8 partides. Va aconseguir dos punts i cada vegada està anotant millor. Amb paciència i ganes anirà millorant. El millor que s'ho passa genial jugant. 






En Jan a la sub 14 va disputar 8 partides. Ho tenia complicat però està aprenent molt. Va poder experimentar una victòria a la ronda 2. El vinent any segur que anirà millor. El millor que s'ho passa genial jugant com la Laia. 




En Pol a la sub18 era el que ho tenia més difícil de tots, va disputar cinc partides amb rivals amb experiència i no va poder puntuar. Estem convençuts que aviat aconseguirà puntuar en la Lliga Catalana. 




Un cop vàrem fundar el club no pensàvem que tan aviat estarien competint, estem molt contents amb tots ells, per les ganes que tenen de millorar i la seva bona actitud, de ben segur que ha estat una molt bona experiència per a tots ells. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”