Els peons de Tossa ja competeixen. Lliga CAT Ronda 1


Ens despertàvem amb un dia solejat i la mar en calma. El Casal de Joves respirava tranquil·litat.

Els Peons de Tossa, C.E han debutat a la Lliga Catalana d'Escacs. Dia històric. Gràcies als socis i jugadors per fer-ho possible. 

L'alineació de l'equip tossenc ha estat: taula 1 Estanis, taula 2 Lluc, taula 3 Sergi i taula 4 Alexander. Tots debutàvem en una competició d'escacs menys l'Estanis, que debutava com a delegat. Tots estàvem una mica nerviosos. Sort que l'equip adversari, l'Hostalric C ha estat molt amable i ens ha ajudat en qualsevol imprecisió. 



En la taula 4 l'Alexander ha tingut problemes en l'anotació, i de tant en tant, li preguntava al seu adversari alguns dubtes. Aviat ha tingut els seus alfils bloquejats i no s'ha pogut enrocar. Així i tot, ha aguantat bé la partida. 0 a 1



En la taula 3 en Sergi ha fet una partida molt seriosa. El seu rival la felicitat, i alguna vegada li recordava que havia de donar-l'hi al rellotge. Segurament el que ha tingut més opcions dels tossencs en el dia d'avui. 0 a 1. 



En la taula 2 en Lluc, amb un semblant seriós ha perdut la seva dama a canvi de dues peces. No ha pogut amb l'experiència del seu adversari. Algunes petites imprecisions en les anotacions i una jugada il·legal, però amb moltes ganes de lluitar ha estat l'últim a acabar. 0 a 1



En la taula 1 l'Estanis s'enfrontava amb rival d'un Elo igual. Ha fet una sòlida obertura amb la London system i ha començat a crear un atac molt poderós en el flanc de rei, mentre es deixava peons i peces en el flanc de dama. Algun sacrifici li hauria donat mitja partida, però un rival amb experiència ha eludit l'atac amb saviesa. 0 a 1

Peons de Tossa, C.E - 0    Hostalric C - 4

El "pare" delegat ha portat pomes als jugadors de l'equip, a veure si es refrescaven les idees mentre jugaven, copiant la gran jugadora IM Ana Madnatze, molt aficionada a les pomes. 



Donar les gràcies a l'Hostalric C pel seu bon tarannà i pels seus bons desitjos. Així dóna gust competir. 
Nosaltres a corregir errades, a millorar en les anotacions, a seguir entrenant, a guanyar experiència i el més important a seguir gaudint dels escacs. 
Setmana vinent a Vilobí. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”