El petit gran Ismael


L'Ismael té 8 anys (fets al Novembre). Fa dos mesos que ha començat a fer classes d'escacs al Casal de Joves de Tossa de Mar. 
Sempre ve content i amb un somriure. Li agrada parlar. El primer dia em va explicar que sabia moure les peces. 




L'Ismael és tranquil, tot i que, quan juga a escacs sembla que s'activa i té moltes ganes que li toqui el seu torn per moure les peces. I sempre té algun truc amagat, alguns no funcionen, però que més dóna: els trucs són trucs. 

Quan li vàrem dir si volia jugar el campionat de Catalunya per edats, de seguida va dir que sí. A poc a poc millora en les obertures i les anotacions. 

La primera ronda la va perdre, la segona també, la tercera també, la quarta també...l'Ismael quan perd no està trist, gaudeix jugant. 

La cinquena ronda fa taules en una posició inferior, el contrari li ofega el rei. La primera vegada que empata. La sisena ronda el seu contrari fa dues jugades il·legals i guanya la partida. La primera vegada que guanya la partida

Empatar i guanyar passa tot en un dissabte (28 Gener). Està tan content que té moltes ganes de parlar amb el seu mestre d'escacs, aquest però no contesta i li deixa un missatge de veu:



Gràcies Ismael per mostrar-me la teva gratitud, seguirem fent classes i seguirem disfrutant, tu ja ets un campió.  




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”